Open Atlas 2022

De inschrijving voor Open Atlas 2022 is geopend!

Nadat het toernooi meerdere keren afgelast is, is het nu eindelijk zo ver. We kunnen weer! De Commissie heeft er nu al super veel zin in, en wij hopen jullie te mogen verwelkomen bij de vereniging -juist ook als je niet bij onze vereniging zit- om lekker te tennissen en misschien wel een mooie prijs te winnen.

Open Atlas is het open toernooi, waar je vanaf 17 jaar aan mee kunt doen in verschillende klassementen, zowel enkel als dubbel en in de niveau's 4 t/m 8.

Wanneer is Open Atlas?

Dit jaar zal Open Atlas plaatvinden van 25 juni t/m 3 juli. Waarbij 2 en 3 juli het finale-weekend omvat. Er zal dit jaar enkel gebruik gemaakt worden van de gravelbanen, waardoor er minder plek beschikbaar is dan voorgaande edities, dus wees er snel bij, en geef je op door Hier te klikken. Je kunt je tot 15 juni opgeven.

Wij hopen jullie snel te zien op de baan!

Hartelijke groet, de Open Atlas Commissie.

Bekijk ons ook op Social Media!

Facebook Logo    Facebook

Insta Logo    Instagram

Voor vragen en/of opmerkingen, wijzen wij u graag naar het e-mail adres: [email protected]

Gelieve niet het e-mail adres van het secretariaat onderin de pagina te gebruiken.

Vragen?

Kantine 0228-593171 secretariaat 0228 593335