Verslag Snerttoernooi 2024

05 maart 2024

Eindelijk na een periode met regen net op tijd mooi zonnig weer voor het snert toernooi.
De deelname viel een klein beetje tegen, waarschijnlijk omdat veel mensen bang waren dat het niet door zou gaan vanwege het weer.
Maar goed,  toch hadden we nog 13 personen die één of meerdere partijtjes wilden spelen. Inderdaad bij onze toernooitjes kunt u ook als deeltijdtennisser meedoen. Dat betekende dus 3 banen vol bij aanvang van het toernooi. Bijna hadden we nog de terras stoelen klaar gezet want het was heerlijk weer rond 15:00 uur. Na afloop van de eerste ronde was de temperatuur echter al redelijk gezakt en ook de wind was toch nog te fris om buiten van een glühwein te kunnen genieten. De snert stond op dat moment al zachtjes op. Na een kopje koffie met koek gingen de spelers voor een tweede ronde de baan op. De gemiddelde leeftijd op dit recreanten toernooi was een flink stuk lager dan we gewend zijn omdat een er groep jonge enthousiastelingen meedeed. Mede hierdoor lag de balsnelheid af en toe wat hoger werden er meer ballen net wel gehaald en duurden de rally’s dus langer.
Er zijn leuke partijen gespeeld waar iedereen van genoten heeft en dat resulteerde er uiteindelijk in dat de personen die de meeste games hadden gewonnen een lootje mochten trekken wie de prijzen mee naar huis mochten nemen. De meeste games werden gewonnen door Nico Ruiter en Tinus van Mulken. 
Uit de hoge hoed van de ReCie kwamen Tinus van Mulken en Kevin Aker. Zij ontvingen respectievelijk een bierpakket(je) en een notenverzameling.

Ondertussen was de tafel gedekt, en op de bar broodjes en beleg klaar gezet en met in totaal vijftien personen  is er acht liter snert twee pakjes roggebrood, bijna een pond katen spek, een pond kaas en 24 harde broodjes soldaat gemaakt. Aansluitend zijn de partijen nog grondig geëvalueerd is het glas geheven op een mooie tennismiddag en nodigen wij u uit om op 30 maart ’24 allemaal mee te doen met het openingstoernooi van het seizoen 2024.


De Recie.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 593 171

Adres

Reinderhoek 2
1619 DV ANDIJK

KVK-nummer

40624902