verslag Thuisblijver toernooi 2021

27 juli 2021

 Thuisblijvers-toernooi 2021

Na een saaie start van het seizoen mochten we vanaf eind juni eindelijk weer iets organiseren. Het eerste toernooi dit jaar van de ReCie  was dus het thuisblijverstoernooi.
Veel mensen hadden er zin in weer iets te doen zoals bleek uit het aantal aanmeldingen.
Uiteindelijk hebben 25 personen mee gespeeld en 22 personen deden mee met de gezamenlijke Chinese  maaltijd.

Het weer liet ons niet in de steek zoals u op de foto’s kunt zien het werd een heerlijke tennis middag.
Alfred had wat bloemetjes geleverd voor de aankleding, de Recie had gezorgd voor wat hapjes en de kantine was open voor een drankje.
De eerste ronde begon om 14:00 uur. Aansluitend hebben we met zijn allen koffie en thee gedronken met wat lekkers erbij, zittend in het zonnetje op het terras wat wil een mens nog meer.
Nou, tennissen natuurlijk, en daar zijn we weer snel mee doorgegaan. Enkelen moesten meteen hun tweede partij spelen, voor anderen was het nu hun eerste partij. 

Het was heerlijk om te zien hoe jong en iets minder jong gezamenlijk plezier stonden te maken op de baan. Gelukkig ook weer een aantal nieuwe gezichten bij de vereniging die meteen meededen en zelfs hun eigen publiek meebrachten.

Na de derde ronde had bijna iedereen twee partijen gespeeld en was men toe aan een verfrissing.
Deze keer hadden we geen prijzen voor de meeste games, de leukste kleding of een aanmoediging voor diegenen die net niet een topscore hadden behaald maar wat lekkers voor iedereen om mee naar huis te nemen en van te genieten.

Vervolgens werd het eten gehaald en konden we op het terras in de zon gezamenlijk nog steeds genieten van het weer weer contact maken met anderen en goede maaltijd. Daarna nog een poosje de dag evalueren, wat opruimen en naar huis. Wij kijken terug op een geslaagde dag en zien jullie graag op een volgend toernooi van de ReCie terug.

namens de ReCie Henk Stap 

via dezelink  kunt u de foto's van het toernooi zien

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Kantine 0228-593171 secretariaat 0228 593335

Address

Reinderhoek 2
1619 DV ANDIJK