Verslag Snerttoernooi 2019

19 februari 2019

Verslag Snerttoernooi 2019

 

Op zaterdag 16 februari is het jaarlijkse snerttoernooi gespeeld, waarschijnlijk denkt iedereen dan koude gure wind, bevroren sloten bergen sneeuw langs de zijkanten van de tennisbaan en gevoelloze vingers die pas weer gevoel krijgen als je een warme kom geurige snert vasthoudt.

De werkelijkheid was heel anders, het was een zonovergoten middag, vogels kwetterend in de struiken rondom ons park, de trainingsbroeken  en jassen konden uit, het echte lentegevoel zat in de lucht en we zagen vele blote armen en benen over de baan bewegen.

In tegenstelling tot vorige jaren hadden zich een hoop mensen aangemeld, de ReCie was dan ook erg blij dat de onderhoudsploeg in de dagen ervoor baan 1 en 2 gewalst en geborsteld had zodat we op vier banen gelijktijdig konden spelen. Er werd lekker getennist door iedereen en vooral genoten van heerlijke weer. Tussen de twee speelrondes door was er tijd voor koffie/thee met een plak cake en na de laatste ronde kon je merken dat het nog februari was, de temperatuur begon wat te zakken maar gelukkig met een klein gluh wijntje was iedereen weer snel op temperatuur.

Ondertussen was de snert klaar, de bar omgebouwd tot buffet met broodjes, roggebrood, spek, worst en ander broodbeleg en kon er gegeten worden. Naast de 16 deelnemrs waren er ook nog enkele “aanhangers” van de spelers zodat we uiteindelijk met 20 personen een liter of negen snert, een paar kilo rookworst en de nodige (rogge) broodjes soldaat hebben gemaakt.

 

Al met al een geslaagde middag met een zeer goede deelname en heerlijk weer.

 

Henk Stap

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Kantine 0228-593171 secretariaat 0228 593335

Address

Reinderhoek 2
1619 DV ANDIJK