Verslag Openingstoernooi

02 april 2019

Afgelopen zondag is het openingstoernooi van 2019 gespeeld. De opkomst was niet heel groot de gezelligheid wel.
In een geheel frisse en schone kantine kwamen de echte liefhebbers bij elkaar om op de pas weer gereed gemaakte gravelbanen te kunnen spelen. De baancommissie was zelfs zondagochtend nog bezig de laatste netten op te hangen zodat er weer getennist kon worden op gravel. Voor de meesten van ons toch wel de meest gewaardeerde ondergrond.

We hebben drie rondjes van ruim drie kwartier gespeeld met tussendoor een korte pauze waarin er versnaperingen werden uitgedeeld die er als zoete koek ingingen.

Door licht blessureleed van Manon moesten we nog een invaller vinden voor de laatste ronde en gelukkig was Jaap Bakker bereid dit te doen. Het weer was weer ouderwets goed voor een recreantentoernooi, lekker op het terras kunnen zitten kijken hoe de meesten van ons zich weer prima vermaakten.

De thuisblijvers hadden weer eens ongelijk helaas, alle deelnemers gingen naar huis met wat lekkers voor Pasen en aan het einde van de dag werden nog de prijzen van de WAC uitgedeeld. Daarna hebben we nog even zitten evalueren met ons allen.

Al met al een geslaagde middag met veel plezier voor de deelnemers.

 

namens de ReCie
Henk Stap

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Kantine 0228-593171 secretariaat 0228 593335

Address

Reinderhoek 2
1619 DV ANDIJK