Verslag Openingstoernooi

02 april 2018

Verslag openingstoernooi 2018

 

Op 31 maart is het openingstoernooi gehouden, door de late vorst dit jaar en de grote hoeveelheden regen waren de gravelbanen niet op tijd klaar. En juist dit jaar was er weer eens een relatief grote hoeveelheid aanmeldingen. We moesten dus zowaar nee verkopen.
 Op de beide french court banen hebben we dus in twee poules gespeeld. Zoals het hoort op een openingstoernooi scheen het zonnetje en konden we weer genieten van prachtig tennis en blote benen.
 De kantinecommissie had gezorgd dat alles in de kantine weer schoon, en aangevuld was, de baancommissie moest nog even hard aan de slag om het laatste restje regenwater van de banen te krijgen maar klokslag half twee ging de zoemer voor de eerste partij.
 Het zonnetje maakte iedereen vrolijk en in de pauze tussen de wedstrijden genoten de meesten van een hapje en drankje op het terras.
 Pas tegen half zes kwam iedereen naar binnen voor de prijsuitreiking, omdat de uitslagen dicht bij elkaar lagen werden de beide eerste prijzen verloot en de gelukkigen waren Petra Schillemans en Greta Stap die met een leuke waardebon werden verrast.
 
 Iedereen weer bedankt voor de deelname en de gezelligheid, aanstaande woensdag begint het tossen weer om 19:00 uur, dat moet deze week nog even baan 5 en 6 omdat de gravelbanen pas a.s. zaterdag beschikbaar zijn.

Namens de ReCie

Henk Stap

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Kantine 0228-593171 secretariaat 0228 593335

Address

Reinderhoek 2
1619 DV ANDIJK