Afsluiting Jubileumjaar en Slottoernooi

28 september 2019

Hallo Atlas leden,
Op zondag 13 oktober sluiten we het tennisjaar al weer af met het slottoernooi.
En omdat we hiermee ook ons jubileumjaar afsluiten maken we er iets speciaals van. We beginnen net als altijd met een potje tennis vanaf ±13:00. Uiteraard zorgen we voor een kopje koffie met wat lekkers tussendoor en rond 16:00 uur kunnen we dan de prijzenpot verdelen.

Aansluitend verzorgt de jubileumcommissie een HIGH WINE/HAPPY HOUR (van ongeveer 16:30-1800)  met een presentatie van de jubileum dvd’s, met de films en de foto’s en de presentatie van het jubileum boek!!
Deze unieke uitgaves zijn deze middag te koop voor;
Film DVD’s           €5,-        per stuk
Foto DVD            €7,50
Jubileumboek       €10,-
De hapjes en de drankjes tijdens deze presentatie worden u aangeboden door onze vereniging, TV-ATLAS

Omdat we voor de catering moeten weten hoeveel personen er mee doen met tennissen en/of de high wine/happy hour dient u zich apart op te geven voor beide onderdelen. hieronder kunt u het aanmeldingsformulier downloaden.

Uitnodiging Slottoernooi 2019.docx

Vragen?